Politica de livrare

Politica de livrare

LIVRARE

Produsele SURUBEL MOTO GARAGE S.R.L. sunt disponibile atât în țară, cât și internațional, și vor fi livrate national prin curierat rapid (FAN Courier). Perioada standard (medie) de livrare este cuprinsa intre 3-10 zile lucratoare, la care se adauga transportul (24-48 ore). Aceasta poate fi consultata in sectiunea descriere/detalii a fiecarui produs in parte.

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și Sâmbăta. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, SURUBEL MOTO GARAGE S.R.L. nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costul standard al transportului prin Fan Courier este 30 lei, tva inclus (valabil pentru localitatile cu acoperire standard ). In anumite localitati exista costuri suplimentare pe km, acestea pot fi consultate pe https://www.fancourier.ro/acoperire/. In situatia in care aveti domiciliul in una dintre aceste localitati, exista mai multe variante de livrare:

  • la cel mai apropiat sediu Fan Courier
  • door to door cu extra charge pentru km suplimentari

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

Surubel Moto

Service Moto Buzau – Surubel Moto Center

Informatii contact

Luni-Vineri: 8:30am la 5pm; Sambata: 8:30am la 1pm
Șoseaua Spătarului 3A (Șoseaua București 3A), Buzău
0727881292
surubelmoto@gmail.com
Call Now Button