Politica de retur

Politica de retur

Politica de Retur

Clientul are dreptul de retragere din Contractul la distanta fara a suporta orice cheltuiala de transport (cu exceptia localitatilor situate in afara ariei de acoperire Fan Courier fara km suplimentari) si fara a invoca un motiv, altele decat cele prevazute de lege.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere in 30 de zile de la achizitie clientul trebuie sa informeze Vanzatorul cu privire la intentia de retragere completand Formularul de retur.

Perioada in care clientul are posibilitatea sa returneze orice produs cumparat este de 30 de zile de la preluarea produsului de la curier, adica de la data la care a intrat in posesia produsului.

In termen de cel mult 14 zile calendaristice de la receptia produselor returnate de Client, Vanzatorul are obligatia de a returna clientului valoarea produsului sau a produselor returnate.

La primirea Formularului de retur completat de catre Client, Vanzatorul efectueaza o solicitare catre curier pentru a ridica returul de la adresa specifiata de acesta. Costul de retur este suportat de catre Vanzator, cu exceptia retururilor ridicate din localitati care nu se afla in aria de acoperire Fan Courier fara km suplimentari. Daca utilizatorul doreste ridicarea dintr-o astfel de localitate va suporta integral costul de transport al coletului pana la adresa Vanzatorului: Adresa: Soseaua BUCURESTI Nr.3A (fosta Sos.Spatarului 7a), Buzau.

Utilizatorul are posibilitatea, dupa completarea Formularului de retur, sa livreze returul dintr-o agentie teritoriala Fan Courier la adresa mai sus mentionata, in acest caz specificand pe documentul de transport (AWB)  – plata transportului la destinatar SURUBEL MOTO GARAGE S.R.L..

In toate situatiile de returnare, Produsele trebuie sa fie noi nefolosite, fara urme de utilizare, in starea in care au fost trimise catre Client, impreuna cu toate accesoriile, documentatiile si factura care au insotit produsul respectiv.​​​​​​

In eventualitatea in care Produsul achizitionat de catre client prezinta defecte sau vicii evindente de fabricatie, acesta va fi inlocui cu un produs nou fara defect in termen de 14 zile de la receptia produsului neconform de catre Vanzatator. Daca nu este posibila inlocuirea in cele 14 zile atunci vanzatorul va returna contravaloarea produsului Cumparatorului.

Pentru retururile acceptate de catre SURUBEL MOTO GARAGE S.R.L., Clientului ii va fi rambursata contravaloarea produsului/produselor returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice (in medie 48 de ore) de la data la care Vanzatorul receptioneaza produsul returnat de catre Client.

Suma respectiva va fi returnata clientului astfel:

  1. Pentru comenzile achitate Ramburs la curier/in avans prin OP  – contravaloarea se va restitui in contul specificat de Client in Formularul de retur
  2. Pentru comenzile achitate cu Cardul Online/Cu cardul in rate – contravaloarea se va restitui in contul din care s-a facut plata, prin intermediul procesatorului de plati.

In cazul in care clientul doreste o alta marime sau un alt produs fata de produsul returnat trebuie sa plaseze din nou o comanda noua pe site-ul Vanzatorului www.surubelmoto.ro sau sa specifice la Observatii in Formularul de retur produsul pe care il doreste, astfel dandu-si acordul pentru inregistrarea unei noi comenzi pe site-ul nostru.

Surubel Moto

Service Moto Buzau – Surubel Moto Center

Informatii contact

Luni-Vineri: 8:30am la 5pm; Sambata: 8:30am la 1pm
Șoseaua Spătarului 3A (Șoseaua București 3A), Buzău
0727881292
surubelmoto@gmail.com
Call Now Button